SLEEK HIGHLIGHTING PALETTE-CLEOPATRA’S KISS

In ultima paerioada am descoperit cateva produse bune la preturi accesibile de care sunt tare incantata, de aceea am tinut sa fac un review al paletei iluminatoare Sleek. Probabil ai tot vazut-o pe in pozele mele de pe Instagram, dar sa fim sinceri, arata super. Am cumparat-o datorita YouTube-ului, fiindca m-a incantat foarte tare ambalajul si uite cum mi-a venit acum o idee pentru o viitoare postare: produse cumparate datorita YouTube-ului, pentru ca sunt cateva.

Paleta contine dupa cum se vede 4 nuante cu texturi diferite, doua cremoase si doua pudra. Obisnuiesc sa le folosesc pe cele cremoase in special atunci cand imi conturez fata, deoarece ofera un finish natural. Le aplic in zone precum nas, deasupra buzei superiore si in colturile interne ale ochilor.

Culorile sunt foarte pigmentate si trebuie sa am grija la cantitatea pe care o aplic pe pensula, insa cea mai pigmentata este Sphinx, mai exact prima din stanga.

Varianta aceasta de 4 nuante mi se pare perfecta atat pentru cele ce nu au mai folosit inainte un iluminator si cauta unul bun la un pret ok, cat si pentru cele ce detin o intreaga colectie.

Pretul paletei este de 68Lei si este disponibila in doua variante. Cea aleasa de mine este “Cleopatra’s Kiss”.

Te-am pupat!

highlighter palette SLEEK HIGHLIGHTING PALETTE CLEOPATRAS KISS

highlighting palette  SLEEK HIGHLIGHTING PALETTE CLEOPATRAS KISS

sleek makeup 1 SLEEK HIGHLIGHTING PALETTE CLEOPATRAS KISS

swatch cleopatras kiss sleek SLEEK HIGHLIGHTING PALETTE CLEOPATRAS KISS

sleek cleopatras kiss SLEEK HIGHLIGHTING PALETTE CLEOPATRAS KISS

380 Total Views 3 Views Today

Share This:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *